INFO


Waarom Aspen Racing Team ? Omdat wij ons op verschillende vlakken specialiseren, onderscheiden wij ons van andere ski verenigingen en skiclubs. Het begon allemaal met de traditionele slalom en reuzeslalom. Met een klein groepje renners trainden we op de borstelbaan in Wilrijk, maar er kwam meer vraag en wij gaven meer aanbod. Wij bieden voor onze renners zowel in- als outdoor-trainingen, met gediplomeerde trainers. We zijn dan ook overgeschakeld naar binnenlandse sneeuw trainingen op Skidome Terneuzen.
De trainers zorgen voor een training op maat, waarbij het individu centraal staat. Video analyse, persoonlijke feedback, groei mogelijkheden en vele trainingsdagen zijn kernwaarden binnen Aspen Racing Team. Ook een extra privé training om nét de puntjes op de i te zetten kan, in overleg, allemaal bij Aspen Racing Team. Het resultaat heeft er dan ook mogen zijn met verschillende medailles, podiumplaatsen en zelfs een olympisch kampioen.
Naast de slalom en reuzeslalom bieden wij, als enig Belgisch racing team, training, begeleiding en wedstrijden voor de skicross aan. Skicross is nog redelijk nieuw binnen het skiën en biedt voor sommigen wat meer uitdaging en vraagt een hele portie durf.  Maar uiteindelijk, welke renner laat die 'jump' nu links liggen? Omdat de basis wordt gevormd binnen de slalom en reuzeslalom vinden wij het belangrijk om ook de volgende stap ‘de skicross’ aan te bieden. In deze tak van het skiën komen de verschillende disciplines samen. De skicross wordt aangeboden met een aparte trainer die zorg draagt voor onder andere buitenlandse trainingen en wedstrijden, zoals de audi skicross.
Nu, heden ten dagen, is Aspen Racing Team uitgegroeid tot een ambitieuze verenging met oog voor resultaat en bereiken van persoonlijke doelen. Niet alleen de effectieve ski resultaten, maar ook een goed rendement van trainingen en bovenal de individuele behandeling naar de renners toe zorgen dat dit resultaat centraal blijft staan. Immers de renners moeten zich op hun plaats voelen binnen onze club. Voorts is de warmte, sympathie en het familiale gevoel duidelijk zicht- en voelbaar binnen Aspen. Er worden dan ook regelmatig activiteiten georganiseerd, naast het skiën, zoals een gezellige kaas en wijn avond, een BBQ en een braderijweekend.
Nieuwsgierig geworden naar Aspen Racing Team of wil je nog wat meer weten, kijk dan eens onderstaand naar de verschillende activiteiten, trainingen, stages en gezellige binnenlandse activiteiten.
SLALOM
SKI CROSS
REUZEN SLALOM

TRAININGEN

SKI DOME TERNEUZEN

Zo slalom 19h - 21h
Di slalom 19h - 21h
Za techniek 10h - 13hAGENDA

2-3/9 Braderij Edegem

9/9 Wedstrijd Snowvalley Peer

10/9 Wedstrijd Aspen racing team Terneuzen

23-24/9 Lowlands Landgraaf Nederland

30/9 Wedstrijd Ice Mountain Komen

7/10 BK indoor Peer

14/10 Wedstrijd Yeti Anderlecht

Herfstvakantie training/wedstrijden Italië

Gedurende januari - februari - maart Audi Ski Cross Zwitserland

Krokusvakantie training / wedstrijden Oostenrijk

Paasvakantie 1ste week FIS wedstrijden / 2de week miniemen wedstrijden BK Ski Cross Val Thorens FrankrijkMedisch getuigschrift:
Identiteitsgegevens renner:
Huishoudelijk regelement voor renners, ouders en trainers:
Aangifte ongeval formulier:

CONTACT


Aspen Racing Team
Jozef de Veusterstraat 67
2650 Edegem
tel: 03/4491410
gsm: 0475/362376

info@aspenracingteam.be

Rekening nummer: BE73 7310 3308 5560
tnv Aspen Racing Team, Jozef de Veusterstraat 67
2650 Edegem